Over FoodMood

Voeding is helemaal hip en happening. De jungle van de voedingswereld is oneindig groot. Hoe weet je nou wat wel en niet goed is?

Als FoodMood Diëtist begeleid ik mensen bij het, al dan niet zelf gekozen, veranderen van hun dagelijks eet- en leefstijlgewoontes.

Veel mensen zien erg op tegen een verandering van eet- en leefstijlpatroon. Soms kiezen mensen er zelf voor om het roer om te gooien. Dit is een moedige beslissing. Ook wanneer blijkt dat je bepaalde voedingsmiddelen niet kan verdragen, kan de invulling van jouw persoonlijke voedingspatroon een hele opgave zijn. Zo heeft iedereen wel eens hulp nodig bij het zoeken naar de juiste balans.

Wie ben ik…

Ik ben Jolien van FoodMood Diëtist en ik doe het graag een beetje anders. We gaan niet ‘op dieet’ want diëten is altijd maar tijdelijk. We zouden juist zo graag willen dat de veranderingen blijvend zijn. Dat je het daarna zelf en langdurig anders doet. Duurzaam, noem ik dat.

Daarom doen we het samen! Jij vertelt me wat je graag zou willen en we bekijken samen wat voor jou de beste manier is om dit aan te pakken. Jouw wensen en jouw tempo, want dan hoeft het veranderen van je eet- en leefstijlpatroon helemaal niet moeilijk te zijn.

Groetjes,

Jolien Verschragen