Volwassenen

Gezonde voeding en voldoende beweging is de basis voor ieder gezond lijf. Toch is dit niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. Want hoe weet je nou wat er bij jouw lichaam past? En waar moet je dan eigenlijk beginnen?

Als diëtist en coach begeleid ik dagelijks mensen bij het veranderen van hun eet- en leefstijlgewoontes. Soms kies je er zelf voor, maar soms heb je geen keuze wanneer een externe factor bepaalt dat je je voeding moet aanpassen (ziekte, allergieën, intoleranties of overgevoeligheid).

Tijd is de sleutel

Wat we nog wel eens willen vergeten is dat ons lichaam een beetje tijd nodig heeft om te wennen aan veranderingen. Immers, alles wat je voor het eerst doet moet je oefenen en vaak gaat het niet in een keer perfect. En dat hoeft ook niet. Met kleine stappen bereik je namelijk de grootste eindresultaten.

Samen

En als je mij een beetje van je tijd geeft dan gaan we het samen doen. Jij mag mij vertellen wat ik voor jou kan betekenen en wat je graag zou willen, dan gaan we samen kijken hoe we dat kunnen doen op een manier die helemaal bij jou past.

Werken aan je lichaam betekent werken aan jezelf. Geef jezelf een beetje tijd, dan beloof ík je dat je er kan komen.